Nagyvilág

2017.06.30. 10:47

Kígyó és egérbor: Íme a világ legbizarrabb piái, csak a bevállalósaknak!

Ittál már ágyasat, ittál már házit, borból sok-sok tabelttásat - azt hiszed elpusztíthatatlan vagy. Maradjunk annyiban, ez mind nem készített még fel téged a Három pénisz likőrre.

Ittál már ágyasat, ittál már házit, borból sok-sok tabelttásat - azt hiszed elpusztíthatatlan vagy. Maradjunk annyiban, ez mind nem készített még fel téged a Három pénisz likőrre.

Baconos vodka

Eszedbe jutott már, milyen finom lenne, ha a vodkádnak szalonna íze lenne? Az ötlet egy kirándulás során fogalmazódott meg a kitalálók fejében még 2006-ban - a csapos barátok úgy gondolták, hogy remek Bloody Mary (paradicsomos-vodkás-zelleres koktél) lenne a végeredmény, ha a vodkának bacon íze lenne. Össze is hozták, az eredményt pedig nem várt siker koronázta: 2008-ban már 5 országban elérhető volt a baconos vodka.

Pizzasör

Van jobb annál, amikor beülsz a tévé elé egy szép nagy pizzával, és egy jó sörrel? Úgy tűnik van: ha már a sörnek pizza íze van. A Mamma Mia! sör sorra nyer a sörversenyeken - ami nem is csoda, hisz a világ talán két legjobb dolgát keverték össze.

Naga chilis vodka

Na ezt csak a durván bevállalós hardcore arcok közelítsék meg. A riasztó, halálfejes cimke egyáltalán nem félrevezető - sem a cimként lévő felirat, ami hangsúlyozza, hogy az ital komoly veszélyeket rejt. Ez a vodka egy durván csipős chili paprika felhasználásával készül, és ugyanígy csíp érkezéskor, mint távozáskor. Jáj.

Kígyóbor

Ázsiában megőrülnek ezért az italért az emberek, míg a világ más tájain inkább csak riadt tekinteteket kap az üveg: az ital valódi kobrából készül, amit sokáig rizspárlatban áztatnak. A méreg miatt nem kell aggódni, azt hatástalanítja az alkoholtartalom.

Egérbor

Ugyanaz, mint a kígyóbor, csak kobra helyett bébi egereket tesznek bele. Szó szerint a borba fojtják a három napos rágcsálókat. Állítólag nagyon egészséges: a tüdőtől a májig mindent meggyógyít - pedig pia esetében nem nagyon várnánk, hogy jótékony hatással legyen a májunkra.

Három pénisz likőr

Az elnevezés nem fantázianév: ez az ital bizony péniszből készül. Pontosabban a fóka, a szarvas és a cantoni kutya hímvesszőjének felhasználásával. Igazi potencianövelő italnak tartják - de aki megkívánja, annak Shanghaiba kell átruccannia érte, máshol nem árulják.

Forrás: ripost.hu


Gondolt már arra, hogy többet kellene futnia, és kevesebbet cigiznie? Ha nem, akkor épp ideje elkezdeni, mert rengeteg problémát okoz a magyar egészségügynek, hogy az ország fele túlsúlyos, az emberek alig mozognak, viszont rengetegen cigiznek és isznak. Kutatók összeszedtek egy sor olyan dolgot, amelyek hosszútávon rombolják a magyarok egészségét, ezeken azonban lehetne változtatni: Ön elmehetne futni, az állam pedig figyelhetne jobban a szmogra. A férfiak pedig ihatnának kevesebbet, mert közel tízszer annyi alkoholt fogyasztanak, mint a nők. Albert Ákos cikke az Abcúgon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!