Nagyvilág

2017.08.03. 16:28

Videó: Borzalmas balesetben halt meg a népszerű orosz motoros bloggerlány (18+)

Oroszország - A motoros száguldásait és életveszélyes trükkjeit videószelfivel rögzítő, manökentestű Olga Pronyina Vlagyivosztok térségében szenvedett végzetes balesetet.

Oroszország - A motoros száguldásait és életveszélyes trükkjeit videószelfivel rögzítő, manökentestű Olga Pronyina Vlagyivosztok térségében szenvedett végzetes balesetet.

Az Instagramon Monika9422-ként ismert és több mint 150 ezer követővel rendelkező vlagyivosztoki hölgy a Szedenka és Patrokl közötti autóúton szenvedett végzetes balesetet. A rendőrségi közlemény szerint legalább 200 km/ó-val száguldott egy BMW S1000 RR motorkerékpárral, amikor egy kanyarban lesodródott az úttestről és a szalagkorlátnak csapódott.

Az ütközés akkora erejű volt, hogy mind a motor, mind pedig a vezetője több darabra szakadt. Az nem tudni, hogy a járműre szerelt videórögzítő felvett-e valamit az esetből. A rendőrség mindenesetre kéri a baleset szemtanúinak jelentkezését a körülmények tisztázása érdekében.

Monika 9422, azaz Olga Pronyina 40 éves volt, egy 16 éves kislány anyukája. A motorozás tekintetében öreg rókának tekinthető, mert 21 éve járta az utakat különböző kétkerekűekkel. A fotómodellkedéssel is foglalkozó hölgyet a rendőrségi adatok szerint több mint 150-szer bírságolták meg az elmúlt két évtizedben gyorshajtásért.

Tisztában volt vele, hogy veszélyes, amit művel, ám azt mondogatta, hogy „Nagylány vagyok már.” Instagram-oldalának mottója így szólt: "Don t try to change me" – írja a Prim News hírportál.

- Palkó István -


[related-post post_id="3475053"]

[related-post post_id="3169999"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!