Nagyvilág

2018.03.20. 11:06

Sokkoló! Májevő kannibál sorozatgyilkost fogtak el a Ukrajnában (18+)

Ukrajna - Az önkényesen kikiáltott Donyecki Népköztársaság hatóságai letartóztattak egy férfit, akit négy ember meggyilkolásával vádolnak, akik közül kettőt feldarabolt, sőt az együkből evett is.

Ukrajna - Az önkényesen kikiáltott Donyecki Népköztársaság hatóságai letartóztattak egy férfit, akit négy ember meggyilkolásával vádolnak, akik közül kettőt feldarabolt, sőt az együkből evett is.

A szakadárok által ellenőrzött Gorlovka lakossága körében pánikot váltott ki a hír, miszerint egy sorozatgyilkos tevékenykedik a városban. A riadalom azt követően keletkezett, hogy a rendőrség rövid egymásutánban négy meggyilkolt ember tetemét találta meg. Szerencsére az elkövetőt napokon belül elfogták.

Az odesszai születésű Dmitro Csernyev a saját házában, italozás közben végzett az áldozataival. Közülük két férfit feldarabolt, egy nő kisütött májából pedig két napon át falatoztak a tettestársával, aki jelen volt a gyilkosságok idején.

Az utóbbi által feltárt részletek alapján sikerült rekonstruálni a részleteket. A 27 éves odesszai férfi előszeretettel invitált meg az otthonába idegeneket, akik italt hoztak neki. A mulatozás közben rendszerint kötekedni kezdett, aminek dulakodás lett a vége. Mind a négy áldozatával ilyen szóváltások végén végzett egy konyhakéssel.

Áldozatait a háza udvarán, illetve a környéken ásta el. Két férfit feldarabolt, és a maradványaikat különböző helyeken hantolta el. Egy nőnek pedig kimetszette a máját, amit a barátjával megsütöttek, és azt ették két napig.

Időközben a hatóságok egy újabb holttestre is bukkantak a környéken, így lehetséges, hogy az áldozatainak száma ötre emelkedik. Sőt az sem kizárt, hogy több korábbi, hasonló módszerekkel elkövetett emberölés is az ő nevéhez köthető.

Mivel az úgynevezett Donyecki Népköztársaságban visszaállították a halálbüntetést, Dmitro Csernyevet többrendbeli emberülés miatt várhatóan kivégzéssel sújtja majd a donyecki bíróság – írja a Komszomolszkaja Pravda.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!