Sport

2015.10.07. 16:12

Még nem végeztek a festéssel

Tiszavasvári - A szürke felhőket egy győzelemmel még nem sikerült elkergetni a tiszavasvári csapatnak.

Tiszavasvári - A szürke felhőket egy győzelemmel még nem sikerült elkergetni a tiszavasvári csapatnak.A fejük sem fájna, ha... Ha nem szúrják el a szeptembert. A Tiszavasvári az elmúlt hónap nyitányaként még elpáholta a sereghajtó Tiszalököt, majd csúnyán elbaltázta a folytatást. A megyei első osztályú futballcsapat kikapott a Szatmár Unió otthonában, majd két igazán fájdalmas malőr okozott megrázkódtatást: a Gyulaháza elleni hazai vereséget tetézte, hogy a mindaddig nyeretlen Kemecsével szemben is hoppon maradt. Jó néhány pontot „dobott el magától” a Kiss-gárda, amely a jelenlegi kilencedik helynél vastagon előrébb tarthatna.

Pláne, hogy októberben mindjárt véget vetett a böjti időszaknak: a táblázaton előrébb jegyzett Tiszakanyár legyűrésével felcsillant a szebb folytatás reménye.

– A tabellára pillantva láthatjuk, hogy nem úgy kezdtük a bajnokságot ahogyan vezetőink, szurkolóink elvárták tőlünk – ütött meg kritikus hangot Kiss Gábor, a Tiszavasvári trénere. – Ennek magyarázatát közösen kerestük, érvek-ellenérvek hangzottak el, de istenigazából nem lettünk okosabbak. A fiút edzésmunkája nagyszerű, mindenki teszi a dolgát becsülettel, ami elmondható a bajnoki mérkőzésekre is. Mennek, hajtanak, küzdenek a srácok, de mindig hiányzott valami kis plusz, amivel sikeresek lettünk volna adott meccsen. Különösen fájó, hogy három fordulót felölelő nyeretlenségi sorozatot produkáltunk, melyet a Tiszakanyár elleni győzelemmel zártunk le. A hétvégi sikerünk teljesen megérdemelt volt, taktikus fegyelmezett teljesítménnyel értünk el, de tudni kell, hogy a fejünk fölé gyűjtött szürke felhőket ez a három pont nem festi rózsaszínűre, azért még rengeteget kell dolgoznunk. Bízom a csapatban, a játékosok tudásában, hozzáállásában és hiszem, hogy az elvégzett munka meghozza gyümölcsét, és a tervezett célkitűzést teljesíteni fogjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!