Napi horoszkóp – 2018. március 13.

Napi horoszkóp – 2018. március 13.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a Hold a Vízöntő jegyébe lép. Tele lesz lendülettel, de sokat is kell tennie azért, hogy magára vonja a figyelmet. Ne adja fel a küzdelmet, mert karrierjében szép lehetőségek adódnak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A fogyó Hold kedvez a pénzügyeknek és bizalmas tárgyalásoknak. Fokozza viszont az energia-felhasználást, emiatt fáradtnak érzi magát. Pihenjen, aludjon eleget.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vénusz a Kos jegyében nagy hatással van életére, elfeledteti az apró kellemetlenségeket. Barátai is szeretnék felvidítani, ne zárkózzon el tőlük! Ha allergiás tünetet észlel, kezeltesse magát!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Annyi a feladata, hogy szüksége van minden szakmai rátermettségére a sikeres megoldás érdekében. Szerencséjére ma viszonylag nyugodt és segítőkész környezetben dolgozhat, a kollégái is támogatják, a főnöke pedig megértő.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Ez arra serkenti, hogy az energiáit összeszedve a nagyobb bevételre összpontosítson. A temperamentuma mellett némi alaposságra is szükség van a sikerért.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nincs könnyű dolga a munkahelyén, mert nem mindenki szereti a nyers szókimondását. Legyen egy kicsit udvariasabb!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az otthona fenntartásával kapcsolatos kiadások megviselték a pénztárcáját. Rá fog jönni, min lehet spórolni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Vidám hangulata jót tesz mindenkinek, akivel találkozik. Fontos ügyekben ne döntsön, ma kevés a felelősségérzete!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most bebizonyíthatja tudását, rátermettségét. Teljes erőbedobással dolgozik. Csak akkor fog a munkához, amikor biztos a célhoz vezető módszerekben.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden simán megy, könnyed, kellemes nap ígérkezik. Este a családi kötelezettségei miatt konfliktusba kerül. Kapcsolódjon ki, érezze jól magát!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma a Hold az ön jegyébe lép, emiatt remek formában lesz. Otthonában kisebb félreértés vagy tévedés folytán nézeteltérések lehetnek ön és családtagjai között.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most sokat ábrándozik, keveset törődik a valósággal. Anélkül szeretne kötődni valakihez, hogy függetlenségét feladná – pedig a kettő nem megy együtt.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A zokniban történő alvásnak a szervezetre tekintve van néhány meghökkentő, ámbár rendkívül pozitív hatása. Mutatjuk a tudományos megfigyelésen alapuló tényeket! 1. Több orgazmus A groningeni egyetem 2005-ös kutatása szerint az éjjeli zokniviselés élénkíti a pár...

Se szeri, se száma az interneten az úgynevezett „kihívásoknak”, amiket lelkesen teljesítenek a fiatalok. Egy gond van. Hogy ezek közül a legtöbb egyszerűen marhaság. Sőt, néhányat még trendként is megpróbálnak eladni. Szerencsére gyorsan lecsengnek. Ezek közül szemezgettünk (és forgatjuk a szemeinke...
hirdetés