Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.17. 12:08

Critical Mass felvonulással indul a Föld Napi programsorozat

<p>Miskolc - A Critical Mass felvonulói jelmezekkel is készülhetnek, amelyek közül a legsikerültebbeket internetes szavazás után a szervezők díjazzák.&#160;<a href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/sajtoreggeli-a-zoldeknel.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

A Föld Napjának tiszteletére a miskolci kerékpárosok is készülnek a világszerte megtartott felvonulásra, melynek legfontosabb céljai a városi kerékpározás elfogadtatása és az ésszerű autóhasználat széleskörű népszerűsítése. A rendezvény természetesen nem az autósok ellen irányul, hiszen az autósok többsége egyben kerékpártulajdonos is, így bátorítani szeretnénk őket, hogy rövidebb útjaikon válasszák az egyszerűbb, környezetkímélő megoldást.

Az idei felvonulás szervezői azt szeretnék elérni, hogy az általában autóval és tömegközlekedéssel közlekedőket, legalább egy délután elejére nyeregbe csábítsa, hogy ők is részesei lehessenek a békés és forgalomtól védett kerékpározás páratlan élményének.

Találkozás: 15:30 órától a Városi Sportcsarnok előtti téren.

Indulás 16.00 órakor.

Útvonal: Városi Sportcsarnok, Belváros, Kis-Hunyad utca, Újgyőri Főtér, Belváros, Városi Sportcsarnok.

Érkezés várhatóan 17:30-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!