katvéd

2020.07.29. 08:37

Fa dőlt a 41-esre Baktánál

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Nyolc méter magas fűzfa ága hasadt le a 41-es számú főútra kedd délután, félpályán közúti akadályt képezett a 15-ös kilométerszelvény közelében. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és dugólétra segítségével távolították el a sérült, fennakadást okozó ágat.

Körbekerített területen, szabadban tárolt, 30 körbálás szalma égett Túristvándiban, a Kölcsey utcában kedd este. A fehérgyarmati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók gyorssugarakkal, kéziszerszámokkal és a szalma tulajdonosa által biztosított munkagép segítségével oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt, ám szándékosság gyanúja merült fel, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét folytatott le.

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül 15 négyzetméteres melléképület kedd este a tiszalöki Szabadság utcában. Tiszavasvári önkormányzati egysége avatkozott be az áramtalanítást követően, gyorssugárral és kéziszerszámokkal. Személyi sérülés nem történt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában