Ország-világ

2020.10.23. 14:05

Erre se számított senki: Camilla hercegné stílusosan is tud öltözni

Károly herceg második felesége nem arról ismert, hogy ő diktálná a divatot, de most kitett magáért...

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 21: Camilla, Duchess of Cornwall leaves the Pepper Pot Centre, a charity set up to support African and Caribbean older people in west London on October 21, 2020 in London, England. (Photo by Justin Tallis -WPA Pool/Getty Images)

Forrás: Ripost

Fotó: WPA Pool

Bár Károly mindig is Camillát szerette igazán, Cornwall hercegnéjének mégsem sikerült ezen kívül semmiben túlszárnyalnia elődjét, Diana hercegnőt – írja a Ripost. Ő a brit királyi család legnépszerűtlenebb tagja, és nagyjából mindenki egy szürke kisegérként kezeli.

Fotó: Ripost

De most megmutatta, hogy van neki stílusa, csak ezt általában remekül titkolja. Camilla egy londoni időseket segítő alapítványt látogatott meg, és ehhez egy fekete-fehér igencsak divatos szettet, valamint egy párducmintás szájmaszkot vett fel.

Ez az összeállítás pedig bármelyik sztáron is megállná a helyét.

A hercegné ezúttal otthon hagyta az arcpajzsát, ugyanis eddig mindig szétszedték miatta az interneten. Persze jogosan, hiszen nem igazán érti, hogy miként kellene megfelelően viselni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában