Ez így volt igazságos!

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Döntetlen körüli eredmény volt várható a Nyírbátor–Apagy NB I-es derbin, döntetlen is lett a vége.

NB I, férfi

Nyírbátori ASE–Apagy SE 9–9

A várt nagy csatát igazolta a megyei rangadó kimenetele, mind a két szabolcsi csapat nagyon sokat tett a győzelemért, és ebből igazságos döntetlen kerekedett ki. Győztek: Terék N. 4, Molnár D. 3, Bánhidi, a Molnár D., Terék N. páros 1-1, illetve Jeszenszki 3, Hodász, Poór T. 2-2, Fodor I. és a Hodász, Jeszenszki páros 1-1.

Diósgyőri VTK II–Nyírbátori ASE 13–5

Az előző napi megyei rangadó fáradtságával játszott a Nyírbátor, ráadásul Terék Norbert betegség miatt nem állt rendelkezésre, így tartalékosan ennyire futotta a vendégek erejéből. Gy.: Molnár D. 3, Vígh T., Bánhidi 1-1.

NB I, női

Kanizsa Sörgyár SE–NAC Túróczy Nyíregyháza 9–9

Hosszú, fárasztó utazás után fordulatos meccset játszott a nyíregyházi csapat, amely 6–1-re is vezetett már, majd fordított a Nagykanizsa, és végül igazságos döntetlen született. Gy.: Tarsoly 4, Fülöp Sz. 2, Laskai, a Laskai, Fülöp M. és a Fülöp Sz., Tarsoly páros 1-1.

NB II, férfi

Apagy SE II–Diósgyőri VTK III 10–8

Az egyik alapemberüket, Szűcs Attilát nélkülöző apagyiak meglepő, de annál értékesebb győzelmet arattak. Gy.: Pacuk P. 3, Szabó S., Benga, Kiss Z. 2-2, a Pacuk P., Szabó S. páros 1.

Debreceni AK–Trió-Maxi-ATC Nyíregyháza 14–4

Kicsit csalóka az eredmény, mert a nyíregyháziak négy meccset is döntő szettben veszítettek el, így viszont egyesben csak Fodor Géza tudott közülük nyerni. Gy.: Fodor G. 3, a Fodor G., Joó Z. páros 1.

NB III

Apagy SE III–Mátészalkai MTK 7–11

Az egységesebb mátészalkaiak szoros küzdelemben nyerték meg a megyei rangadót. Gy.: Bodrogi F., Misák 2-2, Németh F., Vakály J. és a Németh F., Vakály J. páros 1-1, illetve Kardos Z. 4, Hegedűs T. 3, Lukács B. 3/2, Damasiewicz N. és a Hegedűs T., Damasiewicz N. páros 1-1.

Várdai ASE–Teva Debrecen SE II 10–8

Nem várt bravúrgyőzelmet arattak a kisvárdaiak, a hibátlan egyéni produkciót nyújtó Márföldi István és Pokol Péter vezérletével. Gy.: Márföldi, Pokol P. 4-4, Újvári, Varga P. 1-1.

Záhonyi VSC-Fresh24Dental–Debreceni ASE 5–13

A bajnoki címre is esélyes debreceni csapat ellen a tisztes helytállás volt a záhonyiak célja, ami megvalósult. Gy.: Csépke 2, Sütő L., Petró L., Nagy A. 1-1.

Fehérgyarmati VSE–Hajdúszoboszlói AK 4–14

Szoros szettek és meccsek mellett összességében reális eredmény született. Gy.: Bartha M. 3, Szilágyi Z. 1.

Hajdúnánás–Vitka SE Vásárosnamény 9–9

A végig szoros, fej fej melletti csatában megszerezte első pontját az NB III-ban a vitkai csapat, amely a győzelemtől sem állt távol. Gy.: Orosz F. 4, Bányász Zs. 3, Pacuk S. és az Orosz F., Bányász Zs. páros 1-1.Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés