Nyíregyháza hírei

2011.04.09. 12:22

Olvasónk írta: Az MSN tényleg egy dobbantó az első randihoz?

<p>Nevezhetnénk, akár egy virtuális szűrőnek is, amely kiszűri a másik fél összes hibáját és ezzel garanciát ad az első sikeres randihoz. De a gyakorlatban is ilyen egyszerű lenne?</p>

Azok a régi szép idők, amikor még a férfiak fogalomtárában létezett az udvarlás szó, mára már csak filmekben látható. Kiváncsi lennék arra, hogy egy XXI. században élő férfi szemében, milyen egy ideális . Olvashatunk különböző cikkeket a témát illetően, de vajon milyen nők képesek kiváltani egy férfiból a tiszteletet és azt, hogy szó szerint udvaroljanak a maguk módján.

Miért kell arra vetemedni egy karakán férfinak, hogy élete párját, akár egy társkereső oldalon keresztül találja meg? Mitől válnak zárkózottá az ideális férfiak, akik valóban alkalmasak lennének családfőnek? A megkérdezett fériak szerint nemtudnak megfelelni a nők szeszélyes elvárásainak. Szerintük a nők mindent túlbonyolítanak és saját elvárásaikat, maguk sem tudják betartani. Szó szerint papucsférjet akarnak, aki minden kívánságukat teljseíti és aki mellett vígan kalandozhatnak, féltve őrzött Don Juan-juk oldalán.

 

Sokszor el sem jutnak a felek az igazi randevúig

 

Napjainkban már számtalan társkereső oldal áll a szinglik és kalandra vágyók rendelkezésére. Előnyt jelent egy kivállóan megszerkesztett profil és a hozzá csatolt, nem túl extrém, de mindenképp SAJÁT fénykép. A keresők már a randioldalon kiszűrik a számukra ideális jelöltet, ám ez még csak az első lépés. Ha a másik fél reagál és felveszi velünk a kapcsolatot, levelében egyből az MSN címre kérdez rá. A randioldal után az MSN-en folytatódik tovább az ismerkedés, ahol sokminden kiderülhet a másikról. Ám ügyelni kell arra is, hogy ez a fajta ismerkedés, csökkenti annak az esélyét, hogy az igazi randin ne az időjárásról beszéljenek a felek. A spontaneitás és a reakciók, bizonyos témákat illetően, mérvadóak egy sikeres randevú eléréséhez. Az MSN egy virtuális gömbbe zárja az ismerkedni vágyókat és sokszor el sem jutnak a felek az igazi randevúig.

 

Érdemes utána járni, hogy valóban azzal csevegünk-e, akit a fényképen látunk

 

További veszély, hogy sokan álarc mög bújnak és az első randi alkalmával, mély csalódást okoznak partnerüknek. Ezért érdemes odafigyelni az illető profiljára, több oldalon utánajárni, hogy valóban azzal az illetővel csevegnek, akit a fényképen látnak. Ennek az ismerkedési formának is megvannak az előnyei és a hátrányai. Sok sikersztoriról hallunk, viszont annál több kudarcról és átverésről.

Az MSN, tehát lehet egy óriási dobbantó és kapcsolatfenntartó, nagy távolság esetén. Viszont ott a másik oldal, ahol kapcsolatrombóló és veszélyekkel teli.

A legjobb megoldás az óvatosság, hiszen egy naív lánynak egy jól sikerült fénykép és pár szép szó, teljesen elcsavarhatja a fejét. A következmény, pedig a késő esti híradóban, vagy más eltűnteket kereső műsorban látható - írja olvasónk, Feczkó Tímea.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!