Nyíregyháza hírei

2011.05.11. 14:16

Egészséghét a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskolában

<p>Nyíregyháza – A nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskolában második alkalommal rendezzük meg az Egészséghét elnevezésű programsorozatot, melynek célja, hogy minél több testmozgási lehetőséget mutassunk meg a gyerekeknek és családtagjaknak – mondta lapunknak dr. Tiszáné Sója Teodóra, az eseménysorozat egyik szervezője.</p>

– A hétfőn kezdődött és szombatig tartó Egészséghét során mindenkinek lehetősége van focizni, röplabdázni, jógázni, aerobikozni, futni, gyalogolni, tűzharcozni, tájfutni, kerékpározni, de nemcsak a test: a lélek egészségére is gondoltunk. A 7-8. osztályosok a tavaszi lelki nagytakarítás fontosságáról hallhatnak előadást, míg az alsósok önismereti játékokat játszhatnak.

Változatos programokat kínál az Egészséghét

A tartalmas hetet szombaton a Nebuló Alapítvánnyal közösen rendezett családi- és sportnappal zárjuk, ahol a szülők szűrővizsgálatokon vehetnek részt, a gyerekek ugrálóvárban, kézműves foglalkozásokon, arcfestésen, sétakocsikázáson, tanár-diák, tanár-szülő mérkőzéseken szórakozhatnak, miközben egészséges életmóddal kapcsolatos kiállítók kínálják termékeiket, a szülők salátakóstolóval készülnek, és egész délelőttöt betöltő műsor szórakoztat bennünket. Lesz zumba bemutató, fellép az Y2K, a Szabolcs Néptáncegyüttes, a KEX CREW, láthatunk kung-fu, mediball, és majorett bemutatót az Egészséghét keretein belül.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!