Nyíregyháza hírei

2012.10.22. 10:29

A közúti izmozásnak verekedés lett a vége

Nyíregyháza - Az összecsapás után mindkét autós másik járművel távozhatott a temető mellett történt affér után.

Nyíregyháza - Az összecsapás után mindkét autós másik járművel távozhatott a temető mellett történt affér után.

Egy ember ült a földön, vérző arccal, két gépkocsi állt a közelben, sokan azt gondolták, gyalogos gázolás volt a Korányi Frigyes utca elején vasárnap este. A valóság akár mulatságos is lehetne, ha nem lenne véres valóság, hogyan sikerült a bolhából elefántot csinálni két férfinek.

Egy autós affér – valamilyen besorolás, vagy kanyarodás során meg nem adott elsőbbség lehetett a kiváltó ok, ami után a szokásos befenyítő eszközök tárházát felvonultatva – kormány ráhúzás, fékezgetés – miatt izmozott egymással két fiatalember. Ezt követően a temető főbejáratának közelében a jelzőlámpánál megállva, immár autó nélkül folyt a küzdelem, aminek végén maradt fűben az egyik autós. A győztes rendőrségi járművel, a vesztes mentővel hagyta el a küzdő teret. Feltehetően mindkettőjük kénytelen közúti veszélyeztetés, esetleg rongálás és testi sértés gyanúja miatt valami hihető védekezéssel előállni.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!