Nyíregyháza hírei

2012.10.17. 07:39

Egy hibából két büntethető cselekmény

Nyíregyháza - Tanulságos eset történt kedden este Nyíregyházán, amikor egy autós ellen indult eljárást követően az autós megismételte a hibáját.

Nyíregyháza - Tanulságos eset történt kedden este Nyíregyházán, amikor egy autós ellen indult eljárást követően az autós megismételte a hibáját.Egy Mitsubishi terepjáró valahol a kórház környékén ütközött egy közúti jelzőtáblának kedden délután Nyíregyházán. Az autósnál a rutinszerűen megfúvatott szonda ittasságot jelzett. Ennek értékét, és tényét vérvétellel erősítik meg, ezért az autóst további eljárásra elszállították.

Ezt követően estébe hajlott az idő, amikor a korábbi ütközés miatt a szegélyköveken defektessé vált kerekekkel elindult haza, valahová a Kertvárosba. A rendőrök észrevették, hogy eltűnt a defektes kerekű jármű, és a felni okozta karcolások nyomán hamar ráakadtak a gépkocsira. Azt a Tiszavasvári úton állították meg, és új eljárásra vitték az sofőrt, aki ekkor már két cselekményért felelhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!