Nyíregyháza hírei

2012.10.16. 17:01

Jegyeket kezelt a 4 for Dance a Filmünnepen

Nyíregyháza - A 4 for Dance is részt vett azon az országos rendezvényen, amely a filmekre hívta fel a figyelmet: múlt héten csütörtökön az együttes tagjai jegyet kezeltek és pattogatott kukoricát árultak a NyírPlaza mozijában.

Nyíregyháza - A 4 for Dance is részt vett azon az országos rendezvényen, amely a filmekre hívta fel a figyelmet: múlt héten csütörtökön az együttes tagjai jegyet kezeltek és pattogatott kukoricát árultak a NyírPlaza mozijában.A Filmünnepen olyan sztárok vettek részt, mint Szabó Győző, Havasi Balázs, vagy Gesztesi Károly, az esemény ideje alatt az érdeklődők kedvezményes áron nézhették meg a legújabb filmeket. A 4 for Dance tagjai nemcsak dolgoztak, moziztak is.

– Én az Elrabolva második részét néztem meg Petivel, a többiek viszont a Step Up 4 táncos film mellett döntöttek – mesélte Bárány Kristóf a csapat szóvivője. A 4 for Dance a gépházba is betekinthetett, aminek azért örültek, mert erre már régen kíváncsiak voltak.

– A mi képzeletünkben a filmek még egy tekercsen pihennek a vetítőteremben, amiket a gépész kolléga tölt be a gépezetbe, ehelyett egy kis dobozban vannak, amiket csinos bőröndökben visznek a megfelelő mozikba – mesélte viccelődve Illés Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!