Nyíregyháza hírei

2012.10.30. 11:47

Két hét múlva lejár a határidő!

Nyíregyháza - Október 15-én megkezdődött a 2013-as keresztféléves felvételi eljárás. A jelentkezési határidő November 15.

Nyíregyháza - Október 15-én megkezdődött a 2013-as keresztféléves felvételi eljárás. A jelentkezési határidő November 15.A Nyíregyházi Főiskola levelező munkarendben

- andragógia,

- gazdálkodási és menedzsment,

- kommunikáció és médiatudomány,

- nemzetközi tanulmányok,

- turizmus-vendéglátás

alapképzési szakokon, valamint az andragógia mesterszakon hirdet önköltséges képzéseket. Állami ösztöndíjas képzésekre is lehet jelentkezni a tanári mesterszakon, két vagy három féléves, levelező munkarendű képzési formákra.

Információt, segítséget a www.nyf.hu/felvi/ vagy www.felvi.hu, honlapokon, a 06-42-599-416 számon és a [email protected] e-mail címen lehet kérni.

Jelentkezni e-jelentkezéssel online a www.felvi honlapon, vagy keresztféléves jelentkezési lapon lehet, amely beszerezhető a Főiskola ’A’ épület 22-es szobájában. A jelentkezési lapot az Oktatási Hivatalhoz kell postázni, az előre nyomtatott borítékon megjelölt címre. (1443 Budapest, Pf. 220.)

Nagy Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!