Nyíregyháza hírei

2012.11.19. 13:42

A forgatagra kinyitják

Nyíregyháza - Hűséges olvasónk, Kiss Gyula arról érdeklődött, miért újították fel a belvárosi nyilvános wc-t, ha nem nyitják ki?

Nyíregyháza - Hűséges olvasónk, Kiss Gyula arról érdeklődött, miért újították fel a belvárosi nyilvános wc-t, ha nem nyitják ki?„A Hősök tere felújításakor sok pénzt költött a város a nyilvános wc rendbetételére. A tér elkészült, a megyeszékhely egyetlen nyilvános illemhelye viszont azóta sem üzemel. A felújításra volt pénz, az üzemeltetésre nincs? – kérdezte előfizetőnk.

– A Hősök terén található mellékhelyiséget tavasszal belülről újította fel a NYÍRVV Nonprofit Kft., a külső helyreállítás pedig az IVS térrekonstrukciója keretében történt meg. A munkálatok ideje alatt az illemhely zárva volt. Az utóbbi években az áruházak és bevásárlóközpontok ingyenesen igénybe vehető mosdói miatt jellemzően egyre kisebb a lakossági igény a nyilvános wc használatára, ezért időszakosan, a belvárosi rendezvények ideje alatt ingyenesen áll a városlakók rendelkezésére. Ennek megfelelően november 26-ától a karácsonyi forgatag teljes időtartama alatt működik majd a belvárosi illemhely – tájékoztatta lapunkat a NYÍRVV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!