Nyíregyháza hírei

2012.11.12. 15:12

Arany Rózsa-díjat nyert Nyíregyháza

Nyíregyháza - 2012-ben Arany Rózsa-díjat nyert Nyíregyháza Megyei Jogú Város a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen.

Nyíregyháza - 2012-ben Arany Rózsa-díjat nyert Nyíregyháza Megyei Jogú Város a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyen.A verseny szervezőbizottságának legmagasabb elismerését régiónként az az egy település kaphatja meg, amely évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújt a környezetszépítés területén.

A Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyt öt minisztérium, az Országgyűlés három bizottsága, Budapest Főváros Önkormányzata, a Magyar Turizmus Zrt., és több civil szervezet együttesen írta ki. Az idei felhívásra, a most 19. alkalommal megrendezett versenyre összesen 298 település jelentkezett. A díjakat november 9-én Hévízen adták át a legvirágosabb településeknek.

A verseny szervezőbizottságának legmagasabb díját, az Arany Rózsa-díjat Nyíregyháza, Nagykőrös, Makó, Harkány, Paloznak, Varsány és Mosonmagyaróvár vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!