Nyíregyháza hírei

2012.11.03. 20:19

Break őrület Nyíregyházán

Nyíregyháza - A világ legveszélyesebb táncának tartott break vette át a főszerepet szombaton Nyíregyházán. Több tucat b-boy és b-girl érkezett a megyeszékhelyre, hogy egy táncverseny keretén belül összemérhessék tudásukat.

Nyíregyháza - A világ legveszélyesebb táncának tartott break vette át a főszerepet szombaton Nyíregyházán. Több tucat b-boy és b-girl érkezett a megyeszékhelyre, hogy egy táncverseny keretén belül összemérhessék tudásukat.Első alkalommal rendeztek Nyíregyházán break táncversenyt az Abovo Nyíregyházi Táncegyesület jóvoltából. A Super Soul Jam elnevezésű rendezvényre az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők - Mátészalkáról, Debrecenből, Budapestről és Győrből is.

Két fős csapatokkal nevezhettek a táncosok. A nyolcaddöntőbe jutott duók párbajon bizonyíthatták tudásukat, így a döntőbe kieséses alapon került be a zsűri által két legjobbnak ítélt csapat. 

Nézze meg a táncverseny előtt készült rövid hangulatvideónkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!