Nyíregyháza hírei

2012.11.26. 15:02

Megfontolt gondolkodásra buzdító, bibliai gondolato

Nyíregyháza - „Óvd az elmédet!” Ezzel a jeligével tartanak kongresszust Jehova Tanúi december 1-én és 2-án Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskolában.

Nyíregyháza - „Óvd az elmédet!” Ezzel a jeligével tartanak kongresszust Jehova Tanúi december 1-én és 2-án Nyíregyházán, a Bem József Általános Iskolában.A 9.40 órától kezdődő, 16 óráig tartó előadások a tisztánlátás és megfontolt gondolkodás fontosságára figyelmeztetnek a Szentírás tanácsainak és iránymutatásainak szellemében. Szombaton a délelőtti ülésszak végén történik a keresztelkedés, melynek során azok, akik korábban már alaposan tanulmányozták a Bibliát, nyilvánosan is szimbolizálják az Istennek tett önátadásukat.

A helyi résztvevők mellett Ibrányból, Nyírtelekről, Nagykállóból és Tiszavasváriból is érkeznek majd vendégek, naponként közel ezer fő. A Tanúk más rendezvényeihez hasonlóan ez az esemény is nyilvános, a részvétel ingyenes és nincs pénzgyűjtés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!