Nyíregyháza hírei

2012.11.29. 08:34

Olvasónk írja: Nem vállalják a garanciális javítást

Nyíregyháza - 2008-ban építkezésbe fogtam. A víz, gáz és fűtés kivitelezési munkálataival egy jó hírű, nagy múltú családi vállalkozást bíztam meg. Részletes árajánlatot kaptam tőlük (anyagdíj, munkadíj, áfa), amit elfogadtam, így megkezdődött a munka.

Nyíregyháza - 2008-ban építkezésbe fogtam. A víz, gáz és fűtés kivitelezési munkálataival egy jó hírű, nagy múltú családi vállalkozást bíztam meg. Részletes árajánlatot kaptam tőlük (anyagdíj, munkadíj, áfa), amit elfogadtam, így megkezdődött a munka.A tevékenység során szemet szúrt néhány furcsaság, például az, hogy a beépített szerelvények márkája és minősége eltért az árajánlatban szereplőtől. Az ütemezettnél hamarabb kifizettem a munkálatok ellenértékét, s reméltem, hogy a cég is hasonlóan korrekten jár el velem szemben. 2009 telén a fürdőszobai radiátorok beüzemelésénél kiderült, hogy valójában cseh vagy szlovák termékek, nem pedig a megígért minőségű, ezt jeleztem is a cégnek. Idén novemberben a fűtőtest már szivárog és rozsdásodik, ezt sem hagytam szó nélkül.

Szerintem minimum 5, a kivitelező szerint mindössze 1 év garancia van ezekre a termékekre, utóbbi állítás már csak a szezonális üzemeltetés miatt is nevetséges! Úgy vélem, a panaszom jogos, és a 15 ezer forintos garanciális munka plusz anyagköltség a 2,2 millió forintos megbízást teljesítő céget terheli. A végszó, amivel a kivitelező búcsúzott, hogy oda fordulok a panaszommal, ahová akarok, őt nem érdekli.

L. lászló, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!