Nyíregyháza hírei

2012.12.01. 15:25

Jó kezekben van az örökség

Nyíregyháza - Télen sem hidegül el névadója szellemi örökségének ápolásától a borbányai Váci Mihály Irodalmi Kávéház.

Nyíregyháza - Télen sem hidegül el névadója szellemi örökségének ápolásától a borbányai Váci Mihály Irodalmi Kávéház.Ez évben számos értékes programot szerveztünk már az irodalomkedvelő érdeklődőknek, a kiállítások mellett a kortárs költőknek és íróknak is lehetőséget adunk a bemutatkozásra. Megemlékezünk a jeles napokról, évfordulókról, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk tehetséges fiatalokat felkutatni és támogatni, az ismert és elismert alkotókról pedig az Életutak sorozatunkban rajzolunk verbális portrét. Hűség címmel megjelenő klubújságunk átfogó (tükör)képet ad rólunk és tevékenységünkről, helyet kapnak benne a tagok írásai is.

Tiszteletbeli vezetőnk, Ladányi András jóvoltából jelen vagyunk a világhálón is, a Váci Mihály Kör honlapjának főoldalán. Köszönjük a Kelet-Magyarországnak, hogy rendszeresen tudósít irodalmi tevékenységünkről, ringatva a sok helyütt mostohagyermekként kezelt kultúra törékeny bölcsőjét.

Jónai Éva klubvezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!