Nyíregyháza hírei

2012.12.07. 11:53

Lakatlan ház égett Nyíregyházán

Nyíregyháza - Gyakorlott olvasóink talán már ennyiből is kitalálták, hogy a Szarvas utcai „hajléktalan palota” lángolt péntek délelőtt Nyíregyháza belvárosában.

Nyíregyháza - Gyakorlott olvasóink talán már ennyiből is kitalálták, hogy a Szarvas utcai „hajléktalan palota” lángolt péntek délelőtt Nyíregyháza belvárosában.A Csipke köz Szarvas utca sarkán álló lakatlan ház utcafronti ablakai be vannak törve, a falakon keresztül be lehet látni az egykori lakótérbe, ami most inkább egy nagy fertőzési góc lehetne a felhalmozott ruhaneműk között az ürülékben szaladgáló patkányok miatt. A hajléktalanok szisztematikusan keresnek az egykori polgári házban még lakható sarkokat. A telekre be tudnak jutni, mert az egykori hátsó kerítést már elbontották.

A belváros talán utolsó szégyenfoltjával nehéz így bármit kezdeni, a Katasztrófavédelem tűzoltói gyorsan eloltották a lakótérben lévő tüzet, a rendőrség felvette az adatokat. Eközben érkezett egy férfi, aki állítása szerint látta, hogy ki gyújtotta meg a lángokat, csupán a nevét nem tudja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!