Nyíregyháza hírei

2013.01.23. 14:07

Nem is volt érintett, mégis megjárta

Fura következménye lett egy viszonylag egyszerű közlekedési balesetnek szerda délután Nyíregyházán, amikor egy olyan autós ellen indult eljárás, aki nem is volt részese a karambolnak.

Fura következménye lett egy viszonylag egyszerű közlekedési balesetnek szerda délután Nyíregyházán, amikor egy olyan autós ellen indult eljárás, aki nem is volt részese a karambolnak. Az eddigi információk szerint egy Mercedes személygépkocsi tartott az Eperjes utcán az Ószőlő utca felől a Korányi Frigyes utca irányába. Egy szemből érkező autós hirtelen bekanyarodott a Mercedes elé, ami nyomán a sofőr vészreakcióként úgy akarta elkerülni a frontális ütközést, hogy balra kapta a kormányt és egy táblát fektetett el.

A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. Eközben haladt arra egy másik autós, aki nagyon feldühítette magát az útlezárás miatt, és fültanúk előtt hangosan méltatlankodott. Nem sokkal később megállt autójával, és tovább hangoskodott, még a rendőri felszólításra sem higgadt le. Ezután a rendőrök eljárást indítottak ellene, feltehetően garázdaság miatt, de egy arra járó gyalogos szerint azért is eljártak ellene, mert autójával szabálytalanul, a forgalommal szemben állt meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!