Nyíregyháza hírei

2013.04.15. 08:04

Állásbörze a Nyíregyházi Főiskolán

Nyíregyháza - Innovációs- és állásbörzét rendez a Nyíregyházi Főiskola április 16-án, kedden 10–16 óra között az intézmény „A” épületének Bessenyei Aulájában.

Nyíregyháza - Innovációs- és állásbörzét rendez a Nyíregyházi Főiskola április 16-án, kedden 10–16 óra között az intézmény „A” épületének Bessenyei Aulájában. Dr. Jánosi Zoltán rektor köszöntője után az Everdance táncszínház ad műsort, majd Rezsőfi István, a megyei kormányhivatal munkaügyi központjának igazgatója tájékoztatja az érdeklődőket a munkaerő-piaci helyzetről. A nap programja a kiállítók és a börzére látogatók igényeihez igazodva sokszínű munkaerő-piaci kavalkádot teremt, a nyolcadik alkalommal megrendezett börzén a munkaadókkal való találkozási lehetőség mellett szakmai előadásokkal, gyakorlati útmutatókkal várják a jelenlegi és korábbi hallgatókat, középiskolásokat, és mindenkit, aki utat keres a munka világába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!