Nyíregyháza hírei

2013.04.10. 13:08

Feltöltődtek Erdélyben a Mustárház-mesterek

Nyíregyháza - A Fiatalok Lendületben Program keretén belül Erdélyben jártak a Mustárház Ifjúsági Információs Tanácsadói Iroda képviselői.

Nyíregyháza - A Fiatalok Lendületben Program keretén belül Erdélyben jártak a Mustárház Ifjúsági Információs Tanácsadói Iroda képviselői. Nagy érdeklődés övezte a pályázati lehetőségeket, melyek közül kiemelkedett az Európai Önkéntes Szolgálat, amibe szeretnének aktívan bekapcsolódni a nyíregyháziak. Betekintettek több erdélyi szervezet mindennapjaiba, részt vettek a sepsiszentgyörgyi Háromszéki Ifjúsági Tanács tisztújító küldöttközgyűlésén, ahol megválasztották a szervezet új elnökét és alelnökét, akik reményüket fejezték ki a Mustárház irányába, hogy a két szervezet továbbra is sikeres projekteket visz véghez. Ellátogattak Gyergyószentmiklósra is a Gyergyó Területi Ifjúsági Tanács meghívására, megtekintették a több éves hagyománynak örvendő Gyergyószentmiklósi Városi Gólyabált.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!