Nyíregyháza hírei

2013.04.20. 11:51

Halottat találtak a patakban Nyíregyháza és Nyírszőlős között

Nyíregyháza - Egy holttest kiemeléséhez kérték a katasztrófavédelemtől segítséget a rendőrök péntek éjszaka Nyíregyháza közelében.

Nyíregyháza - Egy holttest kiemeléséhez kérték a katasztrófavédelemtől segítséget a rendőrök péntek éjszaka Nyíregyháza közelében.A vízben talált holttest kiemeléséhez a nyíregyházi tűzoltókat péntek este riasztották. Az ötven és hatvan év közötti férfi halálának körülményeit a rendőrségi vizsgálat tisztázza majd – mondta sajtóérdeklődésre a Katasztrófavédelem Szabolcs Szatmár Bereg megyei igazgatóságának szóvivője Takács Judit tű. hadnagy. Azt, hogy ki volt az elhunyt egyelőre nem tudni, bár az eltűnések alapján a rendőrségnek vannak információi. A holttest állapotából arra lehet következtetni, hogy napokkal a megtalálás előtt már halott volt. Idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak rajta, a pontos körülmények majd a boncolás után derülhetnek ki


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!