Nyíregyháza hírei

2013.04.18. 15:28

Itt a harmadik legnagyobb beruházás

Nyíregyháza - A nehéz pillanatokban mutatkozott meg a példaértékű összefogás ereje.

Nyíregyháza - A nehéz pillanatokban mutatkozott meg a példaértékű összefogás ereje.

 Az országos összevetésekben is kiemelkedő eredményekre okkal lehet büszke Nyíregyháza minden lakosa: városunkban építette ki műveleti központját a Raiffeisen Bank, több mint 300 munkahely teremtését megcélozva ezzel, míg a LEGO nyíregyházi gyárépítése az Audi és a Mercedes után a harmadik legnagyobb idei beruházás az országban – értékelt a hagyományos, félévre visszatekintő sajtótalálkozón dr. Kovács Ferenc polgármester csütörtökön.

Az eredmények mellett folyamatban lévő programokra is utalt: az Utazás kiállítás díszvendégeként Nyíregyháza nem csak közönséget, hanem befektetőket is igyekezett megnyerni a turisztikai fejlesztésekhez. Sikeres pályázati munka jele, hogy az állatparkok közül az országban egyedül a nyíregyházi nyert forrást, és a sóstói 2,1 milliárdos projekt is új fejezet nyithat e patinás helyszín életében.

Jászai Menyhért alpolgármester köszönetét fejezte ki azért a példaértékű összefogásért, amelyet a márciusi rendkívüli időjárásban tanúsítottak az állami, az önkormányzati és a civil szervezetek. Kósa Tímea alpolgármester az oktatást, a közlekedést és a hétköznapok életvitelét segítő kezdeményezések listáját mutatta be a sajtó képviselőinek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!