Nyíregyháza hírei

2013.04.19. 15:40

Kigyulladt egy pavilon a Tokaji úti piacon

Nyíregyháza - Délelőtt tizenegy óra előtt pár perccel riasztották a nyíregyházi tűzoltókat a tokaji út melletti piachoz.

Nyíregyháza - Délelőtt tizenegy óra előtt pár perccel riasztották a nyíregyházi tűzoltókat a tokaji út melletti piachoz. Egy pavilon gyulladt ki, melynek raktárhelységében kaptak lángra az ott tárolt konyhai felszerelések, edények. A riasztási fokozatot II. –re emelték a mozgósított egységek száma és a riasztott különleges gépjármű miatt. A helyszínre három gépjárműfecskendő és egy vízszállító jármű, valamint a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat érkezett, ahol a pavilon teljes terjedelmében égett, a lángok a közvetlen mellette lévő építményre is átterjedtek. A tűz oltásának ideje alatt a területet lezárták és kiürítették. A pavilonsort a beavatkozó egységek áramtalanították. A lángokat negyed óra alatt megfékezték. A nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóság létráját is a helyszínre kérték.

Mivel az útómunkálatok több órát vettek igénybe a beavatkozó állomány váltása céljából a kisvárdai és baktalóránházi egységek is riasztva lettek a helyszínre. Személyi sérülés nem történt az esetnél.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!