Nyíregyháza hírei

2013.04.09. 14:37

Közlekedésbiztonsági kupa lesz május elején

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az ORFK-OBB a hagyományokhoz híven a 2013-as évben is meghirdette a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az ORFK-OBB a hagyományokhoz híven a 2013-as évben is meghirdette a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát. A Szabolcs- Szatmár- Bereg megyei Baleset- megelőzési Bizottság a verseny megyei döntőjét 2013. május 3-án 11 órai kezdettel rendezi meg a Nyíregyháza, Tünde utcai Abigél Többcélú Oktatási Intézményében.

A versenyre 2013. április 29-én 14.00 óráig lehet jelentkezni a e-mail címen. A versenyen részt venni csak a határidőre történő előzetes jelentkezés után lehet.

A megmérettetés részvételi és személyi feltételei:

A versenyzők 3 kategóriában mérik össze tudásukat:

· kerékpár

· segédmotoros kerékpár

· személygépkocsi

Egy versenyző csak egy járműkategóriában indulhat!

Versenyző csak középfokú oktatási intézmény (szakmunkásképző, szakközép-iskola, vagy gimnázium) tanulója lehet. A 2. illetve 3. kategóriában induló versenyzőnek az adott járműre érvényes vezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Valamennyi versenyzőnek vezetésre képes állapotban kell lennie.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!