Nyíregyháza hírei

2013.04.19. 12:38

Kulisszák mögött a cirkusz

Nyíregyháza - Zsonglőrök, bűvészek, bohócok várják a családokat a cirkusz világnapján.

Nyíregyháza - Zsonglőrök, bűvészek, bohócok várják a családokat a cirkusz világnapján. Április 20-án, szombaton világszerte több mint harminc ország cirkuszi társulata – köztük hazánk legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza, a jelenleg Nyíregyházán állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz is – csatlakozik a kezdeményezéshez.

Ez alkalomból a Magyar Nemzeti Cirkusz mindenki számára ingyenesen megtekinthető nyílt napot tart a bujtosi városligeti parkban szombaton 10 órától 12 óráig. Az érdeklődők beleshetnek az akrobaták próbáira, megfigyelhetik az idomítás rejtelmeit, valamint a cirkusz kedvenc állatait is testközelből láthatják.

– Szeretnénk, ha a publikum saját szemével győződne meg róla, hogy mennyi munka és felkészülés előzi meg az előadásokat, valamint a vendégek láthatnák azt is, hogy cirkuszunk a kulisszák mögötti körülmények tekintetében is méltó egyedülálló rangjára. Reméljük, hogy a szabolcsi közönség partner lesz abban, hogy emlékezetessé tegyük az idei cirkuszi világnapot. – jegyezte meg ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Cirkuszi programok

A próbák, valamint a Magyar Nemzeti Cirkusz utazó állatparkja megtekinthető: április 20-án 10 órától 12 óráig

Nyíregyházán a bujtosi városligeti parkban ingyen.

Az előadások kezdete:

Hétköznap: 18 óra

Szombaton: 15 és 18 óra

Vasárnap: 11 és 15 óra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!