Nyíregyháza hírei

2013.04.21. 14:40

Kutyaszépségek versenyeztek Nyíregyházán

Nyíregyháza - Három kategóriában külön a fajta tiszta és külön a keverékek számára rendeztek vasárnap kutyaszépségversenyt Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Három kategóriában külön a fajta tiszta és külön a keverékek számára rendeztek vasárnap kutyaszépségversenyt Nyíregyházán.Egy kis csaholás, szagolgatás, futkározás no meg a gazditól kapott jutalom falatkáért némi engedelmesség volt a program kutyuséknál vasárnap a szépségversenyen. A Dugonics utcai telken, a helyszínen lehetett nevezni a család kedvenceivel vasárnap délelőtt, ám a programok egész napos szórakozást nyújtottak az érdeklődőknek. Kis- közepes- és nagytestű kutyák indulhattak, külön a fajta tiszták és a keverékek. Betétszámként ügyességi verseny, kutyakozmetikai bemutató, vadászkutya bemutató, illetve lovasbemutató szórakoztatta a szabadba vágyókat. A rendezvény bevételével a Nyíregyházi Állatbarát Alapítványt segítették a rendezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!