Nyíregyháza hírei

2013.04.27. 10:45

Megkérdeztük: Ön szerint jó ötlet a közös szerenád?

Nyíregyháza - Juhász Ferencné Vasmegyeren él, mint mesélte, neki nem is volt alkalma szerenádozni. – Szerintem jó ötlet a közös éneklés, legalább nem isznak annyit a gyerekek. Juhász Ferenc feleségével ellenkező álláspontra helyezkedett.

Nyíregyháza - Juhász Ferencné Vasmegyeren él, mint mesélte, neki nem is volt alkalma szerenádozni. – Szerintem jó ötlet a közös éneklés, legalább nem isznak annyit a gyerekek. Juhász Ferenc feleségével ellenkező álláspontra helyezkedett.– Szerintem a közösnek semmi hangulata nincsen – így a férfi.

Kristóf József különösebben nem várja a saját szerenádját sem, így neki teljesen mindegy, hogy melyik fajtán vesz majd részt. Haros Tímea úgy gondolja, hogy a hagyományos, osztályonként külön-külön megszervezett szerenád sokkal jobb. Szabó Nikolett is ezen a véleményen van. – Az én szerenádom nagyon jó volt úgy, ahogy volt, mikor is minden tanárt egyesével felkerestünk. Márföldi László a közösnek semmi értelmét nem látja, egy nagy tömegjelenetnek véli az egészet. – Annak semmi szerenád hangulata nincs, ha minden osztály az udvaron összegyűlik és énekel. Elvész az egész személyessége – tette hozzá.

KM-TG

Juhász Ferencné: Szerintem jó ötlet a közös szerenád.

Juhász Ferenc: A közösnek semmi hangulata sincsen.

Kristóf József: Én a sajátomat sem igazán várom.

Haros Tímea: Az osztályonkénti külön éneklés hangulatosabb.

Szabó Nikolett: Jó volt, hogy minden tanárt felkerestünk.

Márföldi László: A közösben semmi személyesség nincs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!