Nyíregyháza hírei

2013.05.19. 18:17

Dallal, tánccal a tirpák napon

Nyíregyháza - Alkalomhoz illő ruhában, közismert dalokkal és látványos tánccal léptek nagyközönség elé a nyíregyházi városnapon a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület tagjai.

Nyíregyháza - Alkalomhoz illő ruhában, közismert dalokkal és látványos tánccal léptek nagyközönség elé a nyíregyházi városnapon a Bokortanyák Lakosságáért Egyesület tagjai.Szívből zengtük a szebbnél szebb dalokat a Kossuth téren felállított színpadon, majd táncra perdültünk, és lelkesen roptuk, egészen addig, amíg a technika ördöge „félidőben” le nem parancsolt minket a színpadról. A közönség dicsérő, s egyben vigasztaló tapsa azonnal elűzte szomorúságunkat, így vidáman folytattuk utunkat az Alvégesi Művelődési Házba, ahol délután újabb fellépés várt ránk. Egyesületi és klubtagjaink egytől-egyig lelkesek, aktívak és összetartóak, azt hiszem, ez a sikerünk titka (és persze a sok-sok próba, felkészülés). Május 25-én 13 órától nem (csak) a táncé, hanem a finom ételeké lesz a főszerep második otthonunkban, a Mandabokori Művelődési Házban, ahol főzőversenyt rendezünk. A jóízű, élőzenével fűszerezett mulatság kellemes kikapcsolódást ígér.

Gyebrószki jános elnök, Bokortanyák Lakosságáért Egyesület

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!