Nyíregyháza hírei

2013.05.19. 11:32

Eltiltották, mégis vezetett - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 18-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Eltiltás alatt vezetett

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2013. május 18-én este Nyírbéltek belterületén igazoltatták D. István 34 éves nyírlugosi lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a férfi járművezetés eltiltás hatálya alatt engedély nélkül vezetett. A férfit a rendőrök elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Garázdák őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást I. Sándor 43 éves, valamint B. Zoltán 35 éves nyíregyházi lakos ellen. A két férfi 2013. május 18-án kora délután Nyíregyháza belterületén két gyalogosan közlekedő hölgyet előzetes szóváltás nélkül hangosan szidalmazott, mellyel a két sértettben riadalmat és félelmet keltettek. A rendőrök a két garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást K. Csaba 36 éves fehérgyarmati lakos ellen. A férfi 2013. május 18-án este egy fehérgyarmati presszó előtt ordítozott egy szintén helyi férfivel, akit szidalmazott, trágár szavakkal illette és agresszíven viselkedett. A rendőrök a bejelentést követően a garázda férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Bájait árulta - tetten érték a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást S. Anna 23 éves újfehértói lakos ellen. A nőt 2013. május 18-án délután a 4-es számú főúton cselekménye közben tetten érték, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrök a nőt elfogását követően a rendőrőrsre előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!