Nyíregyháza hírei

2013.05.07. 07:33

Megmutatjuk a Csalló közi „bőségZSarut”

Van egy útszakasz, ahol naponta tízmilliókat lehet beszedni büntetésből, és a rendőrök nem tehetnek mást, kénytelenek büntetni.

Van egy útszakasz, ahol naponta tízmilliókat lehet beszedni büntetésből, és a rendőrök nem tehetnek mást, kénytelenek büntetni.Kör alakú, piros szegélyű fehér tábla, jelentése behajtani tilos! Alatta kiegészítő tábla, kivéve busz. Ennyi elég lehetne, azonban a Csalló közben folyó munkák miatt korábban egy irányban lehetett áthaladni az úton a Tamási Áron – Gádor Béla közti szakaszon, mostantól, illetve úgy két hónapja sehogy.

Ennek ellenére nagyjából fél óra alatt 20 autót – taxit, betegszállítót, tanuló gépkocsit, láttunk áthajtani a veszélyzónán. (a kerékpárosok kivételt képeznek, ők csak tévedésből tartanak be szabályt) Szerencsére baleset nem történt, és rendőr sem volt a közelben. Aki tudja, értesítse ismerőseit, rokonait, nagyon vigyázzon, mert alkalmanként 50 ezer forinttól indul a büntetés. Egy figyelmetlen hét alatt rámehet a nyaralásra szánt összes pénz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!