Nyíregyháza hírei

2013.08.23. 08:23

Fokozott ellenőrzés Szabolcs megyében

Kifejezetten a közúti forgalomban részt vevő, sebességet túllépő járművek vezetői felé irányul a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) akció, augusztus 22-23-24-én - adta hírül a police.hu.

Kifejezetten a közúti forgalomban részt vevő, sebességet túllépő járművek vezetői felé irányul a TISPOL (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) akció, augusztus 22-23-24-én - adta hírül a police.hu. A fokozott ellenőrzés során a rendőrök elsősorban a gépjárművezetők haladási sebességének az ellenőrzése mellet a vezetési- és pihenőidők szabályainak betartását, a beutazás, a belföldön tartózkodás jogszerűségét, az okmányok, engedélyek érvényességét, a gépjárművek műszaki állapotát, valamint a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrzik majd.

A fokozott ellenőrzés célja elsősorban a balesetek kockázati tényezőinek csökkentése, a rendőri jelenlét növelése, a sebességtúllépések visszaszorítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!