Nyíregyháza hírei

2013.09.06. 07:43

Debütált a Kelet-Magyarország bolhapiaca

Nyíregyháza - Sok iskolakezdéssel kapcsolatos hasznos holmi talált új gazdára tegnap a kulturális központban. A „kofák” és a vásárlók is elismerően nyilatkoztak a Kelet-Magyarország által szervezett iskolakezdési bolhapiacról.

Nyíregyháza - Sok iskolakezdéssel kapcsolatos hasznos holmi talált új gazdára tegnap a kulturális központban. A „kofák” és a vásárlók is elismerően nyilatkoztak a Kelet-Magyarország által szervezett iskolakezdési bolhapiacról.A használt, de jó minőségű holmik adás-vételére szervezett vásártérnek csütörtökön a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ adott otthont. Délután 2 és 5 óra között közel 30 árus kínálta gyermekei, unokái megunt ruháit, tankönyveit, portékáit.

Pénztárcabarát árak

Az érdeklődők a gazdag kínálatot és a pénztárcabarát árakat, a „kereskedők” pedig azt értékelték nagyra, hogy lapunk helypénz nélkül hirdette meg a bolhapiacot.

– Nem volt könnyű felcipelni ennyi holmit ide, a 2. emeletre, de megérte! – nyilatkozta a piacnyitás után nem sokkal Bakai Rita, majd gazdagon megpakolt asztalára mutatott, ahol gyermekruhák, könyvek és tankönyvek, na és persze csillogó bizsuk sorakoztak.

– Iskolából visszamaradt, jó állapotban lévő holmik ezek, amelyek már feleslegessé váltak, „kinőtték a szekrényeket”, másoknak viszont hasznosak lehetnek – tette hozzá a nyíregyházi hölgy.

Többet ér a márkás

– Egy kisebb és egy nagyobb fiú tesóm van, mindannyian iskolába járunk még. Nagyon jó ötletnek tartom a Kelet „bolha-akcióját”, mert jó minőségű ruhákra, tanszerekre lelhet az ember, ráadásul nagyon jó áron! – lelkendezett a Szent Imre Gimnáziumba járó középiskolás, Tőzsér Henrietta, akinek édesanyja – beszélgetésünket hallva –, megjegyezte: egy márkás használt holmi sokkal többet ér, mint egy új, de silány minőségű portéka!

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!