Nyíregyháza hírei

2013.09.09. 14:04

Fokozott ellenőrzések egyes vonatokon és pályaudvarokon

Nyíregyháza - A MÁV-START Zrt. hétfőtől ismét fokozott ellenőrzéseket tart a forgalmasabb vonatokon, ami azt jelenti, hogy a megszokotthoz képest több jegyvizsgáló teljesít szolgálatot egyes szerelvényeken.

Nyíregyháza - A MÁV-START Zrt. hétfőtől ismét fokozott ellenőrzéseket tart a forgalmasabb vonatokon, ami azt jelenti, hogy a megszokotthoz képest több jegyvizsgáló teljesít szolgálatot egyes szerelvényeken. A munkatársak ellenőrzik, hogy az utasok rendelkeznek-e érvényes menetjeggyel vagy bérlettel, illetve megvizsgálják az utazási kedvezmények igénybevételéhez szükséges hivatalos iratokat is.

A most indított akcióval a MÁV-START a bliccelő utasok számát szeretné visszaszorítani, általános tapasztalat, hogy fokozott ellenőrzések bevezetésével megnő a menetjegy vásárlási hajlandóság az utazóközönség részéről, és csökken a kiszabott pótdíjak mértéke. A vasúttársaság arra kéri utasait, hogy a menetjegyeiket ne dobják ki a vonatokon, őrizzék meg a pályaudvarok kijáratáig.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!