Nyíregyháza hírei

2013.10.03. 11:57

Egy sérült a 36-os főúton történt karambolban

Antalbokor - Egy embert vitt kórházba a mentő, amikor személygépkocsijával belerohant egy másik autóba Antalbokornál. Az anyagi kár jelentős, a forgalom mostanra zavartalan.

Antalbokor - Egy embert vitt kórházba a mentő, amikor személygépkocsijával belerohant egy másik autóba Antalbokornál. Az anyagi kár jelentős, a forgalom mostanra zavartalan. Az eddig rendelkezésre álló információ szerint egy VW tartott csütörtök délelőtt a 36-os főúton Nyíregyháza felől Nagycserkesz irányába. Az autó vezetője Antalbokornál balra kanyarodási szándékkal forgalmi okból lassított, amire vélhetően nem figyelt a mögötte haladó, vele azonos irányba tartó Peugeot vezetője, és nagy erővel nekiment a másik autónak.

Azt a lökés a baloldali padkán az árokba tolta, a Peugeot pedig jelentősen megrongálódott. Ez utóbbi vezetőjét vitte kórházba a mentő. A katasztrófavédelem kárhelyre riasztott tűzoltói a VW-t letolták egy mellékútra, majd a rendőrségi szemle után csúszás mentesítették az utat. A rendőrség eljárás során vizsgálj a felelősség kérdését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!