Nyíregyháza hírei

2013.10.13. 16:24

Küldjön hírt! - Olvasónk egy baleset szemtanúit keresi

Nyíregyháza - <em>Szombat reggel 06:25-06:30 körül két kocsi összeütközött a Ferenc körút - Sóstói út kereszteződésében (személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett)</em>.

Nyíregyháza - Szombat reggel 06:25-06:30 körül két kocsi összeütközött a Ferenc körút - Sóstói út kereszteződésében (személyi sérülés nem történt, csak anyagi kár keletkezett).

A szabályosan közlekedő Suzuki a Sóstói út felől zöld lámpánál haladt egyenesen. A szembe jövő (Kossuth utca felől érkező) jármű elé kanyarodott, és a fékezés ellenére összeütköztek. Rövid szóváltás után (miközben a vétlen autós közölte, hogy rendőrt szeretne hívni) a körülbelül 25-30 éves férfi a fekete (Corsa?) autójával a Tűzoltóság irányába a körúton eltűnt. A korai időpont ellennére több szemtanúja volt az eseményeknek.

A rendőrségi feljelentést megtettűk, a rendszám hiánya miatt viszont fontos lenne, hogy ha valaki szemtanúja volt az esetnek és valami információja van ezzel kapcsolatban, hívjon fel - írja olvasónk.

Elérhetőség a szerkesztőségben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!