Nyíregyháza hírei

2013.10.02. 13:58

Levendula ágyás a Rákóczi úton

Nyíregyháza - 650 db levendula tövet ültettek el a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai a Rákóczi úton a Kelet Áruház előtt - tájékoztatta portálunkat a cég sajtóosztálya.

Nyíregyháza - 650 db levendula tövet ültettek el a NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai a Rákóczi úton a Kelet Áruház előtt - tájékoztatta portálunkat a cég sajtóosztálya. A virágágyás a távhővezeték feltárása miatt tönkrement, ezért társaságunk kicserélte a talajt, és újraültette a kipusztult növényzetet. Az évelő ágyás jól kiegészíti az egy-és kétnyári ágyásokat, és folyamatos díszítést biztosít a belvárosban. A tervek szerint munkatársaink az ágyás közepébe még négy db tiszafát telepítenek, illetve az út szélére, a tönkrement, beteg szivarfák helyett 4 db csempleszmeggy gömbfa csemetét ültetnek el. A zöldfelület helyreállítása több mint 400 ezer forintba kerül - tudatta közleményében a NYÍRVV Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!