Nyíregyháza hírei

2013.11.29. 13:09

Átadták a TOP 100 szakmai díját

Nyíregyháza - Hetedik alkalommal jelent meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megye száz legsikeresebb, legjelentősebb cégét bemutató kiadvány, ezúttal is a Kelet-Magyarország, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködése eredményeként.

Nyíregyháza - Hetedik alkalommal jelent meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megye száz legsikeresebb, legjelentősebb cégét bemutató kiadvány, ezúttal is a Kelet-Magyarország, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-alföldi Regionális Adó Főigazgatósága, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara együttműködése eredményeként. A TOP 100-as listába és elemzésbe pénteken pillanthattak be a gazdasági szervezetek vezetői, a helyi közéleti szereplők valamint a meghívott vendégek Nyíregyházán, a Korona Hotel Dísztermében tartott rendezvényen.

A kiadvány hivatalos bemutatóját gazdasági fórum előzte meg, melyen átadtuk a TOP 100 Gazdasági Díjat is. A díjat Fodor István, a Kelet-Magyarországot kiadó Inform Média Kft. ügyvezető igazgatója nyújtotta át Juhász Jánosnak, a Josef Seibel Kft. ügyvezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!