Nyíregyháza hírei

2013.11.22. 17:18

Volkswagen Polo egy előfizetésért

Nyíregyháza - Hatalmas a népszerűsége előfizetőink körében az aktuális nyereményjátékunknak.

Nyíregyháza - Hatalmas a népszerűsége előfizetőink körében az aktuális nyereményjátékunknak.

Hétfőn indult új nyereményjátékunk, melynek díja egy Volkswagen Polo személygépkocsi. Minden nap egy mozaikdarab jelent meg lapunkban, és az ebből kirakott képet visszaküldve lehet pályázni. A játékban kizárólag azok vehetnek részt, akik a december 7-i sorsolás időpontjában érvényes Kelet-előfizetéssel rendelkeznek.

Vagyis aki nem tagja még a népes előfizetői tábornak, még élhet a lehetőséggel. Heten összefogtak, hogy egy VW Polo okozzon valaki(k)nek földöntúli boldogságot. Vajon mi motiválta őket, miért tartották fontosnak, hogy részesei legyenek a komoly nyereménnyel bíró játéknak?

– Ha bőrgyógyászat, akkor Derma-Art. Többéves szakmai, és ennek kapcsán kialakult jó, személyes kapcsolatban vagyunk a Kelet-Magyarország munkatársaival. A Derma-Art Klinika presztízskérdésnek tekinti, hogy a megye vezető napilapja által szervezett programban részt vegyen, és ilyen módon is találkozhasson korábbi és leendő vendégeivel – közölte dr. Beleznay Gyöngyike, a Derma-Art Bőrgyógyászati Magánklinika tulajdonosa.

– Mint ahogyan az előző nyereményakciók során bebizonyosodott, ez egy rendkívül népszerű és igen kedvelt nyereményjáték. Büszkék vagyunk arra, hogy mi is részesei vagyunk, s így hozzájárulhatunk ahhoz, hogy egy család vagy állampolgár egy új autóval lehet gazdagabb. Lojalitásunkat is szeretnénk ezzel kifejezni a városban,

a megyében élő emberek iránt, amiért ők is hozzájárulnak a Kertigép Centrum sikerességéhez! – fejtette ki véleményét ifj. Maleczki Tamás, az Agroforg Kft. kereskedelmi ügyvezetője.

– Kétségkívül ez az eddigi évek legkomolyabb Mikulás-ajándéka, hiszen egy nagyon magas értékű és minőségű családi autót sorsolunk ki. Kényelmes, biztonságos, extrákkal felszerelt, garanciális kocsit kap ajándékba a szerencsés nyertes. Cégünk ezzel a klímás Polo Trendline modellel örömmel vesz részt a nyereményjátékban – mondta Széles Tamás, a nyereményautót biztosító Autó Széles Volkswagen Centrum marketing vezetője.

– Amikor legutóbb a színpadon álltunk, volt egy elszólásom – árulta el Bánházi Barnabás, a CELLSPAN Épületelem Gyártó és Forgalmazó Kft. ügyvezető igazgatója. – Én mondtam azt, hogy milyen szuper karácsonyi ajándék lehet valakinek vagy egy családnak egy nyereményautó. Minden olyan társadalmi megmozdulásnál igyekszünk jelen lenni, amikor örömet tudunk szerezni az embereknek.

– A Nyíregyháza központú Szabolcs Takarékszövetkezet állandó támogatója a Kelet-Magyarország nyereményautó-játékainak. Tartós üzleti kapcsolatban állunk a megyei napilappal, mely információs csatorna rendszeresen számol be a megye hitelintézetének választott Szabolcs Takarékszövetkezet történéseiről, rendezvényeiről, üzleti akcióiról. Reméljük, hogy életreszóló élménnyel, nyereménnyel tudjuk gazdagítani egy szerencsés olvasó ünnepi készülődését – említette Bede József elnök-igazgató.

– Cégünk több mint 17 éves története tükrözi alapfilozófiánkat, a folyamatos fejlődést. Fő tevékenységünk mezőgazdasági termékek (jellemzően gabona- és olajos növények) nagykereskedelme. Mindamellett, hogy a cég dolgozóinak boldogulása fontos, szeretnénk örömet okozni egy most még ismeretlen személynek vagy családnak.

Fontosnak tartjuk a szerepvállalásunkat egy ilyen játékban, ahol minden előfizető egyenlő eséllyel indul, és bárki nyerhet – jelentette ki Szurovcsák András, a Szuro-Trade ügyvezető igazgatója.

– A MARSO Kft. számára mindig is fontos volt a társadalmi szerepvállalás – nyomatékosította Csákiné Hegedüs Rita, a MARSO Kft. marketingvezetője. – A vállalkozás - nyíregyházi tulajdonosai lokálpatriótaként - a Móricz Zsigmond Színház támogatója és a Nyíregyházi Kosárlabda Klub névadó szponzora. 2013-ban nem kisebb célt tűzött ki maga elé a cég, mint a magyarországi közlekedésbiztonság javítása. Éppen ezért a MARSO három főállású Angyalt foglalkoztat, akiknek az a küldetése, hogy felhívják a közlekedők figyelmét, figyeljünk egymásra az utakon. A megyében majd 2200 ember találkozott a MARSO Angyalokkal és vált követőjükké a www.marsoangyalok.hu weboldalon. Szeretnénk egyrészt a Szabolcs megyei lakosoknak lehetőséget teremteni arra, hogy a megyei lap nagyszerű kezdeményezésével egy nagyon jó, megbízható és új autót nyerjenek, másrészt szeretnénk ezáltal is megragadni az alkalmat, hogy a vállalkozásunk angyali küldetését népszerűsítsük és így a biztonságos közlekedés mellett kötelezzük el a promóció résztvevőit.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!