Nyíregyháza hírei

2013.12.18. 08:23

Díjazott költőnk Mészáros László

Nyíregyháza - A Batsányi-Cserhát Művész Kör elnöke Lovag Bornemisza Attila, Vörösmarty-díjas költő és Baranyi Ferenc Kossuth-díjas költő-műfordító adományozta az „ART-ARANY DÍJÁT” irodalmi munkásságáért Mészáros Lászlónak.

Nyíregyháza - A Batsányi-Cserhát Művész Kör elnöke Lovag Bornemisza Attila, Vörösmarty-díjas költő és Baranyi Ferenc Kossuth-díjas költő-műfordító adományozta az „ART-ARANY DÍJÁT” irodalmi munkásságáért Mészáros Lászlónak. A művész kör névadója Cserhát József Batsányi-díjas költő, aki megyénkben, Balsán született. (1915. március 20. – 1969. augusztus 6.)

Mészáros László művei iránt egyre nagyobb az érdeklődés irodalmi körökben, illetve határon túl élők is szívesen olvassák verseit. Legutóbbi kötetét dr. Nagy István Attila előszava méltatja. Mészáros László pályája különleges fordulatot vett, amikor a zene világából lépett át a poétika világába.

Aki kedvet kapott a versekhez, itt olvashat egyet Mészáros László költeményeiből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!