Nyíregyháza hírei

2013.12.09. 13:19

Koncert a karácsonyvárás jegyében

Nyíregyháza - Több mint száz énekes hangja tölti majd be pénteken a nyíregyházi evangélikus templomot.

Nyíregyháza - Több mint száz énekes hangja tölti majd be pénteken a nyíregyházi evangélikus templomot. A megyeszékhelyen élők megszokhatták, hogy a nyíregyházi evangélikus templom rendszeresen otthont ad komolyzenei eseményeknek, az adventi időszakra pedig különösen igaz ez a megállapítás. December 13-án, pénteken 18 órakor különleges koncertre várják az érdeklődőket: több mint száz énekes hangja tölti majd be a templomot, együtt lép fel ugyanis a Hölgykoszorú és a HangSzín Tanoda. Kazár Tíciána, az előbbi kórus vezetője lapunknak elmondta, ők az elmúlt években mindig rendeztek decemberben koncertet, most első ízben csatlakoznak hozzájuk a tanoda tehetségei.

– A karácsonyvárás jegyében, ünnepi hangulatban telik majd a mintegy másfél órás koncert. A tanoda fiatal énekesei a musical-ek világából hoznak karácsonyi dalokat, mi pedig átdolgozások formájában idézzük meg az év végi ünnepkör hangulatát, amihez a templomi környezet kiváló hátteret, meghitt környezetet biztosít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!