Nyíregyháza hírei

2013.12.11. 10:20

Megismételhetetlen érzés

Nyíregyháza - A legtöbb élelmiszer-felajánlás olyan hétköznapi emberektől érkezett, akik kétkezi munkát végeznek.

Nyíregyháza - A legtöbb élelmiszer-felajánlás olyan hétköznapi emberektől érkezett, akik kétkezi munkát végeznek. Balogh Mihály és felesége nemrégiben lapunkon keresztül nagylelkű felajánlást tett: olyan 3-4 gyerekes, szegény, lehetőleg nyíregyházi családot kerestek, akiknek megszépíthetik az ünnepét azáltal, hogy játékokat, írószereket ajándékoznak nekik.

Magánakcióba kezdtek

– Levelünk megjelenése után nagyon sokan telefonáltak, de volt két hölgy, aki ugyanazt a családot ajánlotta, teljesen függetlenül attól, hogy tudtak volna egymásról és egymás szándékáról, ezért úgy határoztunk, hogy a négygyermekes Veress famíliának ajánljuk fel a játékokat, rajzeszközöket, hiszen nekik a mindennapi megélhetés is komoly erőfeszítésbe kerül.

Gondolkodtunk, és arra jutottunk, hogy ennél többet is adhatunk, így egy kis magánakcióba kezdtünk, és sikerült tartós élelmiszereket, száraz tésztát, konzerveket, egy kis édességet és üdítő italokat is gyűjteni.

A legtöbb élelmiszer-felajánlás olyan hétköznapi emberektől jött, akik kétkezi munkával keresik meg a mindennapi betevőjüket, úgy, mint ahogy mi is, és valamiről lemondtak azért, hogy másoknak segíthessenek – mesélte a családfő, Balogh Mihály.

Soha nem élt át ilyet

– December 6-án, pénteken aztán elvittük a Veress családnak az ajándékainkat. Megismételhetetlen érzés volt látni a gyerekek arcát, boldogságát, örömét... Még soha nem éltem át ilyen pillanatot. Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített nekünk boldogabbá tenni négy gyermek karácsonyát!

KM-CSA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!