Nyíregyháza hírei

2013.12.16. 12:32

Okozott-e gondot a város életében a vasárnapi jég?

Nyíregyháza - A kérdésre elsőként a városgondnok: Bordás Béla válaszolt. Elmondta: a munkatársak vasárnap hajnali 3 órától dolgoztak azért, hogy a gyalogos fogalomban várhatóan nagyobb tömegek által használt utakon, pl. a piac környékén csúszásmentes legyen a járda.

Nyíregyháza - A kérdésre elsőként a városgondnok: Bordás Béla válaszolt. Elmondta: a munkatársak vasárnap hajnali 3 órától dolgoztak azért, hogy a gyalogos fogalomban várhatóan nagyobb tömegek által használt utakon, pl. a piac környékén csúszásmentes legyen a járda. Az utakat a közútkezelővel közösen jégmentesítették, ennek ellenére több végtagtöréses illetve zúzódásos baleset történt. A csúszásmentesítést ma is folytatták, mert a város kisebb forgalmú útjain pl. a Holló utcán és a Stadion utca egy részén még ma is volt jegesedés. Fontos, hogy a lakosság is segítsen és saját portája előtt mindenki elvégezze a csúszásmentesítést, így egymást óvjuk meg a balesetektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!