Nyíregyháza hírei

2013.12.09. 10:35

Ovis karácsony Nyíregyházán

Nyíregyháza - Sajtótájékoztatót tartott dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere ma délelőtt a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Ennek alkalmából egy maroknyi óvodás érkezett, hogy felöltöztesse az ott álló fát saját készítésű díszeivel, mely csak előszele a szerdán esedékes programkavalkádnak.

Nyíregyháza - Sajtótájékoztatót tartott dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere ma délelőtt a Bujtosi Szabadidő Csarnokban. Ennek alkalmából egy maroknyi óvodás érkezett, hogy felöltöztesse az ott álló fát saját készítésű díszeivel, mely csak előszele a szerdán esedékes programkavalkádnak. - 4500 óvodás érkezik majd szerte a városból, hogy együtt ünnepelhessük Nyíregyháza történetének legnagyobb óvodás rendezvényét. Tavaly a Városházán a mikulás látogatása is hatalmas érdeklődést keltett, de idén az ovis buli ezt is túlszárnyalja majd - nyilatkozta a polgármester.

Szerdán két turnusban érkeznek majd a gyerekek, egy délelőtti és egy délutáni műsorsorozat is lesz, mivel egyszerre lehetetlenség kényelmesen megvendégelni ekkora számú gyermeksereget. A jó hangulatról az Y2K táncosai, a Móricz Zsigmond Színház társulata és a 100 folk celsius csapata gondoskodik. Távozáskor minden óvodás meglepetésben részesül, ezzel kívánunk számukra, óvónőik és szüleik részére is egy maradandó élményt nyújtani - tájékoztatta szerkesztőségünket Loványi Ágnes főszervező.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!