Nyíregyháza hírei

2014.01.22. 12:14

Egyedülálló közbeszerzési konferencia lesz Nyíregyházán

Nyíregyháza -  Január 30-án közbeszerzési konferencia kezdődik 10 órától a nyíregyházi Esély Centrumban, a Tiszavasvári út 41. szám alatt.

Nyíregyháza -  Január 30-án közbeszerzési konferencia kezdődik 10 órától a nyíregyházi Esély Centrumban, a Tiszavasvári út 41. szám alatt. A szakmai előadók dr. Tátrai Tünde közbeszerzési szakértő, valamint Kárpátiné dr. Krausz Zsuzsanna, a volt Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Közbeszerzés Felügyeleti Főosztály főosztályvezető-helyettese lesznek.

– A konferencián betekintést nyerhetnek a jelenlegi közbeszerzési joggyakorlatba, illetve a még jelenleg is aktuális, folyamatban lévő uniós forrásból megvalósuló közbeszerzési gyakorlati tapasztalatokról, egyes jogkérdéseket érintő álláspontok ismertetésével. Ezek az ismeretek minden további közbeszerzési eljárásban iránymutatásként szolgálhatnak – fejtegette dr. Bendik Tamás szervező.

A rendezvényen olyan gyakorlati ismereteket kaphatnak a résztvevők a két neves budapesti közbeszerzési szakértőn keresztül, amely kivételes lehetőségnek számít Nyíregyházán. A tematikáról és a jelentkezési feltételekről a 70/371-6328-as telefonszámon és a [email protected] e-mail címen szolgálnak bővebb információval.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!