Nyíregyháza hírei

2014.01.24. 10:32

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Újabb fizetési felszólításokat postázott a Nyíregyházi Lakásszövetkezet, ezúttal azon tagjainak, akik az előírt befizetési kötelezettségüknek nem tettek eleget, tehát hátralékuk van – tájékoztatott dr. Kiss Sándor országgyűlési képviselő, aki szerint a Lakszöv nem tájékoztatta megfelelően a tagjait sem a 10 ezer forintos pótbefizetés elfogadása előtt, sem pedig utána.

Nyíregyháza – Újabb fizetési felszólításokat postázott a Nyíregyházi Lakásszövetkezet, ezúttal azon tagjainak, akik az előírt befizetési kötelezettségüknek nem tettek eleget, tehát hátralékuk van – tájékoztatott dr. Kiss Sándor országgyűlési képviselő, aki szerint a Lakszöv nem tájékoztatta megfelelően a tagjait sem a 10 ezer forintos pótbefizetés elfogadása előtt, sem pedig utána. – A szövetkezet vezetése kielégítő magyarázatot adhatott volna a honlapján vagy levélben, de sajnos nem tette. Sok „lakszövös” család azt sem tudja, ki „képviseli” az érdekeit a lakókörzetében mint küldöttgyűlési tag. Ez nem egy garázsbolt, egy minivállalkozás, több mint ötezer háztartást érintenek a meghozott döntések! A nyíregyházi önkormányzat nagy közfelháborodást kiváltó (és tekintélyes médiavisszhangot kapott) pótbefizetési ügyben tanúsított „szótlansága” és passzivitása is felettébb furcsa, hiszen az lenne a városvezetés feladata, hogy foglalkozzon az ilyen problémákkal – jelentette ki dr. Kiss Sándor.


Reagálás a jobbik mai tájékoztatóján elhangzottakra

Nyilatkozik: Rendes Sándor, sajtószóvivő

„Tisztelettel arra kérjük a Jobbik országgyűlési képviselőjét, hogy legközelebb, ha Nyíregyházát érintő ügyben tart sajtótájékoztatót, előbb tájékozódjon a Jobbik nyíregyházi önkormányzati képviselőin keresztül, vagy közvetlenül kérjen információt az adott témában. Természetesen az Önkormányzat mint ahogyan eddig is, úgy a jövőben is minden rendelkezésre álló eszközzel segíti az ügy megoldását. Az önkormányzathoz a Lakszöv ügyében érkezett megkeresésekkel, minden egyes esetben érdemben foglalkoztak és a továbbiakban is foglalkoznak az érintett osztályok munkatársai.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!